Våra Tjänster

Vi har många års erfarenhet av fordonsbranchen och har därför mycket kontakter så vi ombesörjer det mesta på vår verkstad.

Stenskott? Byte av vindruta?

Hos oss kan du få ditt stenskott i vindrutan lagad, eller om du har en spricka i vindrutan så byter vi ut den mot en självrisk vilket är en kostnad som varierar från försäkringsbolag till försäkringsbolag.

Solfilm?

Ecliptic Sweden kommer till oss på avtalad tid och monterar solfilm på din bil, ring eller maila för offert.

Rostfritt avgassystem?

Vi är återförsäljare under Stertman Motorsport när de kommer till Milltek avgassystem. Rostfria avgassystem med hög kvalité och bra passform, vi erbjuder självklart montering till ett förmånligt pris!
Ring eller maila för offert.

Prisexempel

Hjulskifte:
Demontering av befintliga hjul från bil, rengöring av nav, uppsmörjning nav samt bultar och montering av hjul på bil – 350kr

Däckhotell:
När du förvarar hjulen hos oss så ingår det hjultvätt i priset för däckhotell, pris per säsong – 995kr

Hjulinställning:
Fyrhjulsmätning med framvagnsinställning – 1200kr
Vid behov tillkommer justering bakvagn – 600kr

Felsökning:
Vid felsökning och det är väldigt svårt att sätta ett fast pris då en felkod endast meddelar vart man skall börja felsöka.
Vi har en grundfelsökning där det ingår avläsning felkoder samt kontroll runt den kompontent som genererar felkod – 1200 kr
Finner man inget fel utan behöver felsöka djupare i form av uppmätning, kontroll kopplingsschema etc. så tillkommer det tid.
I detta fall så går man per tid det tar att finna felet.

Kontakta Oss

VR Motor Stockholm AB
Magelungsvägen 150
124 59 Bandhagen

Mail: info@vrmotor.se

Telefon: +46(0)8 122 044 06